Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Focusgames.dk

Ejeroplysniger
Focus Games
CVR: 36640456
Starupvej 1B
6823 Ansager
kontakt@focusgames.dk      


Betaling

Focus Games modtager betaling med VISA, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms

Focus Games krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
PC Spil
 solgt hos Focus Games, bliver sendt som en produktkode over mail. Typisk vil man modtage koden inden for 30 minutter, men i særlige tilfælde kan der gå op til 8 timer.
Hvis man køber produkter som forudbestilling, vil man modtage koden den dag der er angivet under det pågældende produkt.

Hvis kunden har problemer med at aktivere koden kan kunden enten følge vores guide eller tage kontakt til os.

PS4 og Xbox ONE Spil solgt hos FocusGames.dk, bliver sendt som en fysisk vare via. posten i diskform. Leveringen tager 1-5 dage med Standard Levering, og 1-2 dage med Express Levering. Forudbestillinger leveres på spillets udgivelsesdato.

Reklamationsret
PC Spil
Hvis produktkoden man modtager i sin mail er blevet brugt, eller af andre årsager ikke virker yder Focus Games 24 måneders reklamationsret. Man vil have mulighed for at få sine penge retur eller modtage en ny produktkode. Reklamationsretten dækker ikke hvis kunden selv sletter eller smider koden væk, eller på anden vis gør at kunden selv, ikke har mulighed for at bruge koden. Ønsker en kunde at benytte sin reklamationsret skal kunden tage kontakt til Focus Games.

PS4 og XB1 spil
FocusGames.dk yder 24 måneders reklamationsret fra den dato bestillingen blev gennemfør. Reklamationsretten er kun gyldig såfremt produktet er anvendt korrekt. Er produktet ikke anvendt korrekt, og derfor kan have påtaget sig skader er reklamationsretten ikke længere gyldig.

Fortrydelsesret
Så længe spillet ikke er afsendt til køberen yder Focus Games fortrydelsesret. Så snart spillet er leveret frafalder fortrydelsesretten. FocusGames.dk yder 14 dages fortrydelsesret fra datoen hvorpå bestillingen er gennemført.

Ønsker kunden at benytte sin returret, inden produktkoden er afsendt, skal kunden tage kontakt til Focus Games, så hurtigt som muligt.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i nyhedsbreve m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Focus Games, skal du rette henvendelse til kontakt@focusgames.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computersystemer med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret den. 9. marts 2017

tilfældige